Семінар творчої групи вчителів математики

03.12.2014 20:42

3 грудня 2014 року  у Троянській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання творчої групи вчителів математики. Після теплої зустрічі гостей учнівським та педагогічним колективами  учасники семінару мали змогу познайомитися із кожним класом під час презентації візиток.

Відвідувачі занурилися у надзвичайний світ математики на відкритому уроці «Стовбчасті та кругові діаграми» учителя Ярової Віти Вікторівни. За допомогою діаграм учні досліджували історію села та навколишнього округу в цифрах, дізналися про новий спосіб їх побудови із застосуванням комп’ютерних технологій. Підсумовуючи урок, діти самостійно змогли скласти задачі, застосовуючи діаграми.

Після короткого відпочинку творча група вчителів математики відвідала відкритий захід «Чудовий світ математики», на якому як учасники семінару, так і гості зробили багато цікавих математичних відкриттів, взяли участь у захоплюючих конкурсах та були здивовані фокусами із числами. Милувалися мистецтвом американської художниці Сієни Моріс, яка створює свої картини за допомогою цифр, та занурилися у світ математичних  ілюзій.

—————

Назад